Diensten

Tuinontwerp

Door het maken van een tuinontwerp zetten wij jouw plannen en ideeën duidelijk op papier, het is zelfs mogelijk om dat 3D te doen! De kans is groot dat u al een aantal ideeën heeft. Met onze kennis van planten en materialen, kunnen wij uw wensen naar een hoger niveau tillen.

Tuinaanleg

Een mooie tuin begint bij een goed ontwerp. Wij kunnen u hiermee helpen, maar we vinden het ook erg leuk als u al een ontwerp van een architect heeft liggen! Met het aanleggen van een tuin zijn veel zaken waar rekening mee gehouden dient te worden. Hoe is de bodemgesteldheid en welke planten kunnen daar groeien! Verschillende soorten verharding die elk hun eigen ondergrond vereisen. Maar ook timmerwerken, technische installaties dienen zorgvuldig gemaakt te worden.

Tuinonderhoud

Een opgeruimde tuin geeft rust en ontspanning, en daar is regelmatig onderhoud voor nodig. Om uw tuin in topconditie te houden is het oog van de vakman onmisbaar. Hoe staat de beplanting erbij? Krijgen ze voldoende vocht en licht of juist te veel? Is de bodemgesteldheid in orde? En hoe bestrijd je ziektes? Tuinonderhoud is meer dan het knippen van de hagen en het verwijderen van onkruid.